en-2 évesek vagyunk!

01/11/2020

Születésnapi cikk és bejelentés.

Szinte napra pontosan 2 éve indítottuk útjára a 2023a.hu oldalát, az osztály és lassan az iskola diákok által szerkesztett honlapját, melyen napi rendszerességgel számolunk be a Piar hírekről, történéseiről és a külvilág érdekességeiről egyaránt. Interjúkat olvashattok tanárainkkal, öregdiákokkal; heti rendszerességgel videós rovatunk is beszámol egy-egy témáról. 

2 év nagy idő egy iskolai oldal történetében. Stabil olvasótáborunk van, ami hétről-hétre bővül. A tartalmaink a megszokott ütemben érkeznek hozzátok, akár a világ másik feléről, akár az iskolaudvarról. A jövőbe tekintve a második születésnapunkon szeretnénk néhány újdonságot bejelenteni:

- a nagyon közeli jövőben debütál diákinterjú-sorozatunk. Ezt ne üres ígéretnek vegyétek, napok kérdése, és megjelenik Zahorecz Bencével készített interjúnk, itt az oldalon. Azt követően más diáktársaink történeteit, emlékeit olvashatjátok majd. 

- új dizájnt kaptak rovataink a címoldalon, ahol most is történtek javítások. A címlap megnyitásakor először a TOP4 legfrissebb hírrel találkozhattok, ami az összes rovat friss csemegéit mutatja meg. Lejjebb görgetve pedig a megszokott módon lehet válogatni rovataink tartalmai közül. 

- beindítjuk a kisebb rovatokat is. Szeretnénk gyakrabban frissíteni az Ajánló, vagy a CSAK RÖVIDEN rovatot is, szerkesztőink ezért újabb és újabb cikkeket fognak a közeljövőben közreadni Nektek.

Az utolsó, de leghangsúlyosabb szó természetesen a köszöneté. A köszönet Olvasóinknak szól, akik már 2 éve választják a 2023a.hu oldalát hírforrásnak. Megtisztelő, hogy a mi híreinkből informálódtok.
Folytatjuk!

A 2023a.hu szerkesztői

EZEKET IS AJÁNLJUK!

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!