en-50 000

11/10/2019

50 000. 

Ötvenszer ezer.

Ötszázszor száz.

Ötvenezer.

Igen, elértük ezt is: 50 000 megtekintés felett áll a 2023a.hu mutatója. Most, közeledve az 1. születésnapunkhoz, ideje egy kicsit beszélni erről a 50 000 megtekintésről, mi vezetett ide?

Néhány nap híján pontosan 1 éve indult el a 2023a.hu, ha emlékeztek, elég lassan, eléggé akadozva, nem szépítjük, sokkal gyengébben. Első bejelentkezésünk egy interjú volt Kalász Ákos Igazgató Úrral, de beszámoltunk az első napokban a Mátraverebély-Szentkúton eltöltött lelkigyakorlatunkról is. Az oldal megtekintései akkor kezdtek el növekedni, amikor beindult az iskolaév is: a Patrocínium után kitett cikkünk megjelenésekor már jó pár ezer látogatásról beszélhettünk. 

Teltek múltak a napok, hetek, a weboldal számos újítással gazdagodott, az eleinte még nehezen elérhető videókat mára sokkal egyszerűbben lehet megközelíteni, lettek fotógalériák, idézeti sávok, új dizájnok, saját videók, anyagok, újabb nagyinterjúk. A Hajnóczy Somával készített interjú, hiába a legnépszerűbb azóta is, mintegy 2000 megtekintéssel, csak egy a sok közül: készült interjú Kalász Ákossal, Zsóka nénivel, Hollik István öregdiákkal, Hortoványi Judit tanárnővel, Csete Zsuzsanna tanárnővel, de beszéltünk Juhász Gábor tanár úrral és Imre atyával is. 

December környékén tehát meglódultak a számok, közeledtünk a tízezerhez, majd a tizenötezerhez, melyet tavasszal "ünnepeltünk", hamar átsiklottunk a 20 000 megtekintésen is és habár jó ideje nem foglalkoztunk a számokkal, attól azok még nőttek: meglepődve vettük észre, hogy elértük, megmásztuk a félszázezres csúcsot is.

Ezalatt az időszak alatt:

176 hírt szállítottunk le 

0 forintból,
27 videóval,
609 fényképpel


Ezek a számok azonban együtt is elenyészőek ahhoz a több,mint 50 000 megtekintéshez, melyet ti értetek el. 

Mivel készülünk a jövőre?

Új tanév kezdődik hamarosan, mint azt Ti is tudjátok, törekedni fogunk arra, hogy ezt a rossz hírt elfedtessük veletek, mégpedig így:

- interjúkat készítünk veletek is, kíváncsiak vagyunk sztorijaitokra

- sorozatot indítunk a régi képek, videók bemutatásával. (olyan videóink is vannak, amire már senki sem emlékezik!)

- javítjuk a 2023a.hu és a 9x9 Osztálymagazin minőségét is

- folytatunk mindent, ami eddig bevált.

Továbbá most kerül sor a már elhasznált, lassan gagyivá váló logónk lecserélésére is: portálunk mindig nyitott az újítások felé. 


Köszönjük megtekintéseiteket, biztatunk titeket YouTube és Facebook oldalaink kedvelésére, megtekintésére is!

YouTube: 2023a-hu Media
Facebook: 2023a.hu


Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!