en-A Migazzi Kupadöntő teljes adása itt!

14/06/2021

Nézd meg itt a tegnapi Migazzi-döntőt és díjátadót! A Konstans közvetítése. 

A 2021-es Migazzi-döntő eredménye: 11.B - 10.A | 2-1. Ha ennél többre is kíváncsi vagy, érdekelnek a meccs legszebb pillanatai, a hangulat, kíváncsi lennél néhány nyilatkozatra vagy nem tudtál jelen lenni, itt az adásunk számodra!

Soha nem volt még ennyire komplex kihívás a Konstans stábja előtt, de azt mondhatjuk, sikerült! Az esetleges hanghibákért, képi hibákért, tévedésekért elnézést kérünk, teljes erőbedobással készültünk fel, szerveztük, forgattuk majd vágtuk az adást, de ez nem jelenti azt, hogy hibátlan lett. Köszönjük az iskola és Olvasóink segítségét is, sokan segítettetek nekünk a nap folyamán kisebb-nagyobb problémák megoldásában, nélkületek sem sikerült volna!

Köszönjük a megosztásokat! 

EZEKET IS AJÁNLJUK!

Bő egy hónappal az április 3-ai választások után lezárultak a kormányalakításról szóló tárgyalások a miniszterelnök, és a leendő kormánytagok között. Hatalmas átalakításról nincs szó, de néhány érdekes változás történt a minisztériumok élén. Cikkünkben bemutatjuk, mely 15 politikus fogja képviselni Magyarországon a végrehajtó hatalmat 2022 és 2026...

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!