en-Ajánló: Feketelista (The Blacklist)

20/07/2020

A Feketelista (eredeti cím: The Blacklist) egy amerikai bűnügyi thriller televíziós sorozat, amelynek premierje az NBC amerikai tévécsatornán volt 2013. szeptember 23-án. A sorozat főszereplője, Raymond Reddington "Red" (James Spader), az Amerikai Haditengerészet egykori tisztje az egyik legkörözöttebb bűnözővé vált, majd miután évtizedekig kijátszotta elfogását, önként feladja magát az FBI-nak. Azt állítja az FBI-nak, hogy van egy listája a világ legveszélyesebb bűnözőiről, amelyet ő állított össze az elmúlt években, és hajlandó tájékoztatni a műveleteikről, mentességért cserébe, viszont ragaszkodik hozzá, hogy csak és kizárólag Elizabeth Keennel (Megan Boone), egy újonc FBI-ügynökkel hajlandó együttműködni.

A több évados thriller-sorozatban a legelvetemültebb bűnözőkkel száll harcba az "FBI és barátai" - ahogy azt Reddington találóan megfogalmazza. 

Jon Bokenkamp sorozata látható volt a Viasat3-on, most a Netflix forgalmazza. 

Kinek ajánljuk? Akit érdekel egy sokszor véres, izgalmas thriller és egy folyton utazásairól mesélő megtért rosszfiú kollaborációja a rendőrséggel.
Kinek nem ajánljuk? Akinek mindez túl erőszakos, vagy túl unalmas. És azoknak, akik az időnként a kelleténél picit gyengébb grafikákat nem bírják elviselni. 

Forrás: Wikipédia

EZEKET IS AJÁNLJUK!

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!