en-Böjte Csaba állapota rosszabbodott, kórházba került

18/11/2020

Csaba testvért Budapestre vitték kórházba.

"Csaba testvért budapesti kórházba szállították... Imádkozzunk mielőbbi gyógyulásáért! Az Úr az én fényem, kitől is félnék,életem oltalmazója, kitől rettegnék?"

- olvasható egyik munkatársa közleményében, mely hivatalos Facebook-oldalán is megjelent. A Dévai Szent Ferenc Alapaítvány alapítója, az általa évtizedek alatt létrehozott gyermekmentő szervezet célja az Erdélyben, Kárpátalján sanyarú körülmények között, sokszor az éhhalál szélén tengődő gyermekek felkarolása, tanítása. Jelenleg már több ezer gyermekről gondoskodik intézményeiben és további százakról nevelőszülői rendszerben, úgy, hogy Ukrajna és Románia vezetői nem támogatják munkáját. Böjte Csaba igazi nemzeti ikon lett az elmúlt években, százezrekhez jutnak el gondolatai. FRISSÍTÉS: Csaba testvér Facebook oldalán nyugtatta meg a közvéleményt: 

"Istennek legyen hála azt mondják, hogy stabil az állapotom, én is jól érzem magam, biztonságban. 

Imádkozom mindazokért kik gondoskodó szeretettel a betegek mellett állnak! Sokan kérdezik, hogy a Megváltónk által meghirdetett szeretet parancs hol van a mai társadalomban? Egy ilyen fellengzős kérdésre, csak annyit mondok, hogy közegészségügy, de mondhatnák közoktatást is, vagy közbiztonságot is, közvilágítást és még sok életünket meghatározó Krisztusi szeretet parancsból kinőtt kezdeményezésre! 

Istenben bízó lélekkel, mindenért hálát adva, Csaba t. "

EZEKET IS AJÁNLJUK!

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!