en-Február 29: Ilyet még egyszer nem közlünk le!

01/03/2020

Ha eddig nem jöttél volna rá, most felvilágosítunk: ma van február 29. Szökőnap, ami legközelebb 4 év múlva ilyenkor fog bekövetkezni. Márpedig 4 év múlva Te - jobb esetben - már nem ide fogsz suliba járni. Szóval igaz a cím: ez egy egyszeri kikapcsolódás!
Jöjjenek február 29 izgalmas horoszkópjai!!!

Kos - napi horoszkóp

Talán a megérzésed játszik veled, amikor aggodalommal gondolsz a mai napodra és nem alaptalanul. Tényleg történhet olyasmi veled, ami okot ad erre, de mindez nem fog megesni magától. Neked is akarnod kell. Légy hát most óvatos, hogy mire mondasz meggondolatlanul igent! 

Bika - napi horoszkóp

Ma egy pénzügyi kérdésben vitába keveredhetsz valakivel a környezetedből. Talán mindez egy kölcsönnel kapcsolatos, vagy egy költséggel, melyet előzően te vállaltál be. Ne foglalkozz ezzel, hiszen, ami jár, az jár. Különösen akkor, ha korábban ebben állapodtatok meg. Ne aggód, hamar rájön az illető, hogy nem érdemes ezt túlreagálnia. 

Ikrek - napi horoszkóp

Ma szükség lehet a nyugalmadra és a kiegyensúlyozottságodra, különösen akkor, ha nem akarsz tengelyt akasztani valakivel a környezetedből. Az illetőnek ugyanis láthatóan rossz napja van és könnyen előfordulhat, hogy többek között rajtad tölti ki majd a mérgét. Jobban teszed, ha elkerülöd a konfliktusveszélyes zónákat ma. 

Rák - napi horoszkóp

Ma a feledékenységed áldozata lehetsz és ennek egy váratlanul fellépő helyzetben ihatod meg a levét. Ügyelj arra hát, hogy ma minden fontos kelléked a helyén legyen, ha elindulsz otthonról, nehogy végül egy apró dolog problémák láncolatát indítsa be nálad. 

Oroszlán - napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe keveredhetsz, melynek megoldásához már nem lesz elegendő a finom, elegáns, de határozott stílus, melyet a legjobban szeretsz. Most egy kicsit konkrétabb dologra van szükséged, ha el akarod érni, hogy az illető végre megértse, téged sem lehet a végtelenségig az orrodnál fogva vezetni. 

Szűz - napi horoszkóp

Ma úgy alakulhat, hogy végre muszáj lesz tiszta vizet öntened a pohárba, ha el akarsz rendezni egy régóta húzódó és egyre kellemetlenebbé váló helyzetet közted és egy ismerősöd között. Ne feledd, hogy talán ez a mai nap feszültségekkel és kellemetlenséggel jár, de tovább húzni sem lenne könnyebb. Tegyél pontot ma az ügyre! 


A maradék beillesztéséhez sajnos nem maradt elég agysejtünk...

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!