en-Köszönjük nektek ezt az évet!

04/08/2020

Olvasd el! Légyszi! Csak meg szeretnénk köszönni mindent!

A 2019/20-as tanév a 2023a.hu történetében a megerősödés, a kibontakozás tanéve volt. A mai napig a tanévben már 150 cikkünk jelent meg. Ez azt jelenti, hogy átlagosan nagyjából minden második nap jelent meg cikkünk. 

Oldalunkat többször is fejlesztettük, megváltozott az oldal dizájnja, lezártuk az osztályunkra vonatkozó híreket és adatokat, ahol galériákat, külön rovatokat hoztunk létre. A koronavírusról eddig már több mint 50 cikkünkben írtunk a legfrissebb, hiteles hírekkel. Velünk követhettétek a BREXIT megvalósulását, de több cikkünkben írtunk már az Amerikában kirobbant tüntetéshullámról is, vagy épp a hazai érdekes történésekről. Bemutattunk eddig már 3 különleges, kevésbé ismert országot. Véleménycikkünkben először írtuk meg a sajtóban, hogy összegyűlt az egymillió aláírás. (az utolsó aláírás után 1 másodperccel került fel a hír, de már előtte is megírtuk) 

Új rovatokat alkottunk, ilyen az Ajánló, a CSAK RÖVIDEN, a Trianon100, a Vélemény, vagy a Szolgálati közlemények rovat is. 

Trianont méltó figyelemben részesítettük. A 100 éves centenárium  - ahogyazt már említettük - külön rovatot kapott, amiben interjúkban, érdekes cikkekben vesézzük ki a magyar történelem legnagyobb traumáját. Még lesznek cikkeink idén Trianonról is.

Videós részlegünk idén 24 videót gyártott, soha nem készült még egy tanév alatt ennyi videónk. A Barangoló rovatban Selmecbánya aranybányáinak mélyére kalauzoltunk titeket, lemásztunk az iskola pincéjébe, közvetítettük a Migazzi-kupa döntőjét, az énekkar előadását, a  12.B fellépéseit, az osztály farsangi előadását. Videóban döntöttük el a "Mikulás vagy Télapó?" kérdéskört, több videóban a külvilág eseményeiről számoltunk be. 

Idén becslés alapján nagyjából 1000-1300 képet készítettünk iskolai eseményeken. (ezekből természetesen csak töredékét jelentettük meg) Havi eléréseink tendenciálisan nőnek, az elmúlt 4 hónapban már átlagosan 5000 havi megtekintést produkáltunk. Készítettünk interjút Kalász Ákos Igazgató Úrral, Borbély Venczel tanár úrral, Szóró Kata tanárnővel, Horváth Tamás tanár úrral, kameránk elé állt Marton Zsolt váci megyéspüspök, Nyeste Pál, az iskola korábbi igazgatója, Hortoványi Judit tanárnő, Barcza Csillag tanárnő és még sokan mások.

Nem tudunk mást mondani, mint óriási köszönetet mondani olvasóinknak. Egyre többen fejlesztjük ezt az oldalt, jövőre pedig iskolai szinten is szeretnénk híreket szolgáltatni. A 2020/21-es tanévben tovább zakatolunk, és a végzésünkig biztosan szerkeszteni fogjuk a 2023a.hu-t. Arról, hogy utána milyen terveink vannak (mert már vannak!) még nem szólunk, azt későbbre hagyjuk. Most tehát a köszöneté a szó, mindemellett pedig szeretnénk pihentető, biztonságos, nyugalmas nyári szünetet kívánni mindenkinek. Vigyázzatok magatokra nyáron is, találkozzunk majd! (valamikor)

Köszönettel:

2023a.hu szerkesztői a 2019/20-as tanévben

Aradi Bátor
Izsák Gábor
Manczur Mátyás
Szederkényi Pál
Tóth Márton
Ókovács Benedek


EZEKET IS AJÁNLJUK!

As it shows, Tidal wants to catch up to Apple Music and Spotify and with novelties, this has an absolute chance.

A Polish priest died in his injuries; he was found in a park next to the city of Warsaw.
The 35-year-old monk was beaten to death; investigations have been instituted in the case.Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!