en-Online búcsúztatás holnap 9:50-től

02/05/2020

Az iskola honlapján jelent meg a felhívás, a közvetítésbe bárki bekapcsolódhat majd. 

Fájdalmas, hogy idén nem tudunk ünnepélyes iskolai keretek között elbúcsúzni a 12. évfolyamosoktól, ahogyan évszázados szokás szerint búcsúzunk a piarista maturandusoktól.

A ballagást nem tudjuk helyettesíteni semmiféle virtuális pótlékkal, de mégis szeretnénk valahogy különlegesebbé tenni az érettségi megkezdése előtt az április 30-ai napot. Ez az utolsó napjuk a váci Piárban. Az ünnepélyes ballagásra később még sort kerítünk.

2020. április 30-án 9:50-kor a piarista atyák a végzős diákokért mutatnak be szentmisét a piarista templomban. A szertartást előben közvetítjük, így bárki bekapcsolódhat.

Ezen a linken lesz majd elérhető az élő szentmiseközvetítés:
https://youtu.be/VJXlQ_R9FOE

A szentmise után egy rövid videós összeállítással köszönti őket Szilvásy László tartományfőnök atya és Kalász Ákos igazgató úr. Csekély ajándékok is kerülnek a virtuális tarisznyákba.

Legyen most ez egy-egy szép, bensőséges családi ünnep a végzősök otthonaiban. Emlékezetessé tudják tenni egy finom ebéddel, a 8 (ill. 4) eltöltött iskolai élményekre való elmékezéssel, a barátokról, tanárokról, kirándulásokról, túrákról való történetek felidézésével.

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!