en-Tarts velünk a Konstans új évadában is!

02/09/2021

Szeptembertől júniusig az eddiginél is színesebb és minőségibb tartalmakkal készülünk.

Szeptember, az iskolakezdés közeledtével nemcsak a tankönyvek érkeznek meg az iskolákba, de a diákok is. A Konstans szerkesztői csapata a lassabb tempójú nyár folyamán sem pihent és szeptembertől visszatérünk a szokásos - vagy talán még annál is gyorsabb - kerékvágásba. 

A Konstans új évadában számtalan érdekes videóval és portrébeszélgetéssel fogunk érkezni YouTube-csatornánkra, ahol a héten már fog érkezni új mozgóképes anyag. 

Újraindul az Öregdiákinterjúk sorozata, több nagyinterjúnk is érkezik közéleti személyekkel. Beindulnak az eddig is ismert sorozataink, érkezni fognak az Országbemutató, Hétvégi Gyors rendszeres cikkei.

Szeptemberben közvetíteni fogjuk a Budapesten közel 100 év után ismételten megrendezésre kerülő Eucharisztikus Kongresszus eseményeit, helyszíni videókkal, kapcsolódó portrécikkekkel fogunk segíteni, hogy minden érdekesség és háttérinformáció eljusson olvasóinkhoz. 

Idén is minden fontos eseményről beszámolunk majd, ahogy tettük azt a nyár és az elmúlt évek alatt is. Bővülő szerkesztőcsapatunk újult erővel, annak teljes bedobásával küzd az eddigieknél is minőségibb, színvonalasabb és sokszínűbb online tartalmakért. 

Számítunk Rátok, Olvasóink! EZEKET IS AJÁNLJUK!

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!