en-Teljesen megújult a kémikum és a kémiai laboratórium

21/09/2019

Szeptember elejére elkészült az idei nyár legkomolyabb iskolai fejlesztésének számító diáklabor-előadó komplexum, melynek ötlete a pedagógiai újító gondolataink nyomán született meg hosszas előkészületek és tervezés során.

Ennek a nagy infrastrukturális fejlesztésnek a célja a képzéseink (elsősorban a kiemelet szaktantárgyi fakultációk) hatékonyságának növelése, valamint a természettudományos tantárgyak oktatásának élményszerűvé tétele. Megtörtént a két terem műszaki kialakítása, valamint a laborbútorzat elhelyezése, beépítése. Kiváló körülmények segítik tanárainkat abban, hogy diákjaink elmélyüljenek az egyes tartárgyak gyakorlatorientált megismerésében. A laborszigeteket 5-12. évfolyamig minden tanuló használja az adott tanórák keretében (biológia, kémia, fizika), ahol örömteli időt tölthetnek kísérletezéssel, a felfedezés és kutatás örömével.

Köszönjük mindazoknak, akik bármilyen módon hozzájárultak a labor megvalósulásához!

Így írta meg a Piarblog pár nappal ezelőtt. Ehhez csak annyit tennénk hozzá, hogy elsődleges az is, hogy a tanulók hogy érzik magukat a tanórákon. Egy ilyen teremben az alaphangulat máris adott, úgyhogy nagyon sokat fog segíteni a figyelésben, az órai munkában  ez az új terem.

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!