en-Van koronavírus. De azt nem az 5G, és nem is a háttérhatalom okozza.

19/08/2020

Egyre jobban terjednek az elméletek a koronavírus eredetéről, vannak, akik magát a létezését is tagadják. Átverés lenne?

Ahogy arról itt a 2023a.hu-n is beszámolunk, a koronavírus sajnos egyre nagyobb tempóban terjed az egész világban. Ma például már rekordszámú fertőzöttet regisztráltak Németországban is, de például Romániában is újabb rekordot jegyeztek fel. A fertőzöttek száma 20,5 millió fölött van - a regisztráltaké. Ezen felül legalább háromszor ennyien szintén megfertőződtek, csak nem tudtak róla. A több, mint 20 millió fertőzött ellenére, a drasztikus szankciókra néhányan még mindig hisznek a bulvársajtóban gyakran keringő pletykákban. A leggyakrabban ezek merülnek fel:

- Igazából az 5G terjeszti a koronavírust
- A háttérhatalom találta ki és lefizetett mindenkit
- A politikusok fejlesztették ki

Nem kell senkit sem emlékeztetni, ezek a konteók hülyeségek. Bár a Sars-CoV2 vírus eredete jelenleg még nem tisztázott, de egyértelmű, hogy nem a háttérhatalom okozza a mostani járványt. Arra sem kell senkit sem emlékeztetnünk, hogy 1918-ban is volt egy hasonló világjárvány, bár akkor több tízmillió felett volt a halálos áldozatok száma. A spanyolnáthát sem Bill Gates okozta. (kivéve, ha már 1918-ban is ő állt minden vírus mögött) 

Kedves Olvasók! Ha a járvány tagadóival, vagy a konteók nagy áradatával találkoztok, képviseljétek  a józan hangot. Lehet, hogy ezért a háttérhatalom embereinek fognak titulálni, de nagy segítséget tesztek. 


(ezt a cikket sem a háttérhatalom, sem az illuminátus nem támogatta)


EZEKET IS AJNÁLJUK!

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!