Évértékelés 2018/19

2018.12.30

Az idei évet weboldalunk szemszögéből elég nehéz értékelni, hisz csak pár hónapja működünk. De azért megpróbáljuk.

Az évünk nagyon sikeresnek mondható, hiszen megalakultunk és stabilan tartjuk a heti egy-két, vagy több cikk követelményeket. Szerintünk gyorsan beszámoltunk minden hírről és igyekeztünk a legtöbb érdekes tartalmat belecsempészni a mindennapjaitokba. Ez az év azért is sikeres, mert most lett elegendő idő és tapasztalat egy ilyen weboldal működtetéséhez. A webstatisztikákból látszik, hogy Ti is többször megtekintitek híreinket, hisz év végére elérjük a közel 8500 weboldalmegtekintést. Reméljük, - annak ellenére, hogy ez egy ingyenesen létrehozható weblap - hogy a kezelőfelület egyszerű, de mégis összetett és könnyű a használata. Sok visszajelzés érkezett kérdőíveinkre, úgyhogy az aktivitásotokat is nagyon köszönjük. Mi jövőre igyekszünk majd minél több hírt leközölni, javítani a hibáinkat és tovább haladni ezen az úton. Ez a mi fogadalmunk. 

Éppen ezért januárban kijön a már régebb óta halogatott nagyinterjúnk Hajnóczy Somával és egy csomó futó projekt eredménye is napvilágot fog látni.

Szeretnénk sikerekben, örömökben gazdag, boldog új eszetndőt és további jó pihenést kívánni a szünet hátralévő napjaira!

2023a.hu szerkesztősége

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!