Így telt az év a 2023a.hu-n

2020.12.21

Oldalunk harmadik éve eddig magasan a legeredményesebb. Részletes elemzés.

2020 oldalunk életében az eddigi legjobban teljesítő időszak lett, hiszen minden fontos mutatóban komoly eredményeket értünk el. Oldalunkon a mai napig idén már több, mint 82.000 megtekintést könyvelhettünk el, 49.787 felhasználótól. A legeredményesebb az utolsó három hónap lett (október, november, december), ebben az időszakban egy hónapra több, mint 15.000 megtekintés esett. (és a decembernek még nincs is vége!) 

Videós rovatunk egy éve indult be igazán, azóta 46 új feliratkozó szavazta meg bizalmát YouTube-csatornánknak, videóinkat pedig már több, mint 5200-an láttátok. (általános megtekintésekkel bőven 10.000 felett áll a csatorna) Ezalatt az egy év alatt 33 új videót forgattunk le, a legkülönbözőbb témákban: iskolai programok beszámolói, farsangi műsorfelvétel, lelkigyakorlat-minisorozat, közvéleménykutatások, riportok születtek. 

Szerkesztő csapatunk jelentősen bővült ebben az egy évben: köszönthettük szerkesztőink között Tóth Mártont, Stift Simont, Zahorecz Bencét és Izsák Gábort is. Szerkesztőink egyre több érdekes cikkel szolgálnak, legyen az a hazai sportév elemzése, vagy épp Románia politikai helyzete. 

Interjúrovatunk az elmúlt évben is termékeny volt: Borbély Venczel Tanár Úrral, Lobmayer Imre atyával, de osztálytársainkkal is olvashattatok interjúkat. (és idén még szeretnénk egy részt kiadni!)

A 2023a.hu oldalstruktúrája és felhasználói felülete is fejlődött, a kezdőlapon minden friss hírt elolvashattok, és az eges cikkek olvasónézete is fejlődött, főleg számítógépes olvasói módban. Létrehoztuk az oldal "Privát", osztálynak szóló részét és elindult volna saját műsorunk, a '7 szem közt' is, ha nem szól közbe a járvány. 

2021-ben tovább szeretnénk bővíteni az oldalt minden értelemben. A tartalmaink minőségére, és párhuzamosan a mennyiségükre is igyekszünk majd még inkább odafigyelni. Köszönjük az elmúlt éves kattintásokat, folytatjuk!

A 2023a.hu szerkesztői csapata

EZEKET IS AJÁNLJUK!

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!