Piarista Iskolák Kórustalálkozója 2020

2020.01.11

2020 január 10-én, pénteken délután vett részt iskolánk kórusa az országos piarista kórusok találkozóján, amit idén Budapesten, a Piarista Gináziumban szerveztek meg. A megmérettetést nem az egymással való versengés, hanem a több, mint 300 fős nézősereg színvonalas szórakoztatása jelentette tette izgalmassá. 

Az ország minden pontjáról képviseltették magukat a jelentős piarista iskolák, gimnázumunk vegyeskara Horváth Tamás tanár úr vezénylésével adta elő 4 számát. Az előadás hamarosan egészében is megtekinthető lesz. Horváth Tamás tanár úr az előadást követően elmondta, a kórus mindent kihozott magából, amire képes volt, majd hangsúlyozta, az énekkar máris a következő előadásra fókuszál, mivel február 1-jén, a Piarista Bálon is fellép majd az együttes. 

Az előadásokat közös énekes imával zárta az egybegyűlt sokaság, majd vacsorát lehetett fogyasztani az iskola konyháján, ezt követően, este 8 órától táncházzal zárult a nap - azonban a programok holnap is folytatódnak, ha nem is minden kórusnak.

Alább képgalériánk megtekinthető, hamarosan összefoglaló videóval és a teljes előadással jelentkezünk.

Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!