Te Deum összefoglaló

2019.06.16

INGYENES REKLÁM


CIKK FORRÁSA/PIARBLOG/


Június 15-én tartottuk meg az év lezárásaként a Te Deum hálaadó szentmisét a Székesegyházban, ahol sok-sok további díj mellett kiosztották a Kalaznci-díjat, amit ebben az évben Földváry Levente és Maurer Rita végzős diákok kaptak meg.

A szentmisét Lobmayer Imre ShcP. atya celebrálta, a prédikációt Radnics Zoltán SchP. atya tartotta, melyben bátor keresztény életre buzdított.


A szentmise végén köszönte meg Igazgató Úr Sík Péter tanár úr munkáját, aki 10 évet tanított angol nyelvet az iskolában, az elmúlt tanévekben már nyugdíjasként. Ez év szeptemberétől majd feleségével és családjával tölti aktív pihenő idejét. Sík Péter a felsőbb évfolyamokon tanított. Szaktanári munkájában rendkívüli alaposság, módszertani változatosság és igényesség jellemezte. Magas követelményszintet állított tanítványai elé, akik ennek köszönhetően igen eredményesek voltak. Tanórán kívüli tevékenységével is az angol nyelv minél gyakoribb és önállóbb használatára ösztönözte a rábízottakat. OKTV, Comenius-program, külföldi utazások, Nyitra, Bonn, Madrid, Wales, nemzetközi közös projektek. Mindig azt kereste, hogy erejéhez képest hol segíthet. Sokoldalú, áldozatkész, nagy tudású, professzionális tanár volt - állt az Igazgató Úr méltatásában.

Az idei évben különleges eseménynek számított, hogy a diák önkormányzat, a PAD, a diákok PAD napi szavazatai alapján emlékérmet adományozott - az év technikai munkatársa Kata Erzsi néni ("ebédeltető"), az év NOKS-os munkatársa - Komjátiné Bartos Nóra (védőnő),az év tanára - Salamon Ágota (angol szakos) tanárnő, igazgatóhelyettes asszony, az év szerzetese - Lobmayer Imre SchP. atya lett.

Az Igazgató Úr ezt követően mindenkinek kellemes és pihentető nyári szünetet kívánt, ezeket majd a bizonyítványok kiosztásai követték, a saját termekben.


Tetszett? Támogasd a diákújságírást megosztással vagy feliratkozással!